DAILY SCHEDULES (Weekend)

Friday
Day Time Activity
Friday 4-6.30pm Arrive at Court Farm from 4pm and settle into rooms
6.30-7pm Welcome talk
7-8.15pm 75 minute yoga/meditation/relaxation
8.15-10pm Supper
Saturday
Day Time Activity
Sat 7.30-8am Wake up, hot water and lemon
8-10am 2 hour yoga
10-11am Breakfast
11-12.30pm Own time/activity; relax, read, guided walk
12.30-1.30pm Lunch
1.30-3.30pm Own time/activity; read, relax, spa treatment (e.g. massage)
3.30-5pm 90 minute yoga
5-6pm Presentation/discussion
6-8pm Supper
8-8.45pm 45 minute meditation/relaxation
Sunday
Day Time Activity
Sun 7.30-8am Wake up, hot water and lemon
8-10am 2 hour yoga
10-11am Breakfast
11-12pm Own time/activity; relax, read
12-1pm Farewell talk over lunch
1-2pm Check out by 2pm

MIDWEEK SCHEDULES

Monday
Day Time Activity
Monday 2-3pm Arrive at Court Farm from 2pm and settle into rooms
3-3.30pm Welcome talk
3.30-5pm 90 minute yoga
5-6pm Own time
6-7pm Presentation/discussion
7-8pm Supper
8-8.45pm 45 minute meditation/relaxation
Tuesday
Day Time Activity
Tuesday 7.30-8am Wake up, hot water and lemon
8-10am 2 hour yoga
10-11am Breakfast
11-12.30pm Own time/activity; relax, read, guided walk
12.30-1.30pm Lunch
1.30-3.30pm Own time/activity; read, relax, spa treatment (e.g. massage)
3.30-5pm 90 minute yoga
5-6pm Presentation/discussion
6-8pm Supper
8-8.45pm 45 minute meditation/relaxation
Wednesday
Day Time Activity
Wednesday 7.30-8am Wake up, hot water and lemon
8-10am 2 hour yoga
10-11am Breakfast
11-12.30pm Own time/activity; relax, read, trip to Frome/Bath
12.30-1.30pm Lunch
1.30-3.30pm Own time/activity; read, relax, spa treatment (massage)
3.30-5pm 90 minute yoga
5-6pm Presentation/discussion
6-8pm Supper
8-8.45pm 45 minute meditation/relaxation
Thursday
Day Time Activity
Thursday 7.30-8am Wake up, hot water and lemon
8-10am 2 hour yoga
10-11am Breakfast
11-11.30am Farewell talk
11.30-12.30pm Check out by 12.30pm